Nieuwe apparatuur Augustus 2013


Aan het eind van de zomer is er verder geïnvesteerd in geluidsapparatuur. Met de komst van een digitale mixer zijn de mogelijkheden voor live evenementen flink toegenomen en er zijn twee goede actieve speakers aangeschaft voor allround toepassingen.

Soundcraft_Si_Expression_2_AngleSoundcraft behoort al vele jaren tot de top op het gebied van audio apparatuur. De mengtafels van Soundcraft zijn terug te vinden op de grootste festivals en staan bekend om hun goede geluidskwaliteit en betrouwbaarheid. Om meer mogelijkheden te bieden en minder plek voor de regie in gebruik te nemen is er een digitale SI Expression 2 aangeschaft. Met behulp van AES/EBU is digitale communicatie met de Apex processors geen enkel probleem en blijft het signaalpad volledig digitaal van input tot versterker.

RCF_ART-422-AVanwege hun enorm veelzijdige toepassingen zijn er twee RCF ART-422A actieve speakers aangeschaft. Zeer geschikt als monitor, maar dankzij hun 2″ driver en ingebouwde processor ook nog eens een hele fijne speaker voor muziek en spraak naar het publiek toe. Dankzij de ingebouwde versterker zijn ze zeer snel opgebouwd terwijl het gewicht slechts 20,2 kg per speaker bedraagt.

Al met al zijn dit echte allround toppers met een uitstekend geluid.