Nieuw in de verhuur winter 2013 / 2014


Ook de afgelopen tijd is er niet stil gezeten bij Big Bang Showproductions. Onder andere de volgende materialen zijn opgenomen in het verhuur bestand.

Soundcraft_MiniStageboxDe eerder aangeschafte Soundcraft Si Expression 2 is uitgebreid met een digitale multikabel. Met de Soundcraft MiniStagebox32 worden er 32 ingangen en 16 uitgangen (8 analoog en 8 over AES/EBU) toegevoegd aan de mengtafel en is het gesjouw met een dikke zware analoge multikabel verleden tijd. De MiniStagebox wordt standaard geleverd met 50 meter UTP bekabeling op een Schill haspel.

electro-voice-zx1-90Als kleine speaker voor spraak of kleine optredens of compacte monitor op podia zijn er electrovoice ZX1-90 speakers aangeschaft. Deze speaker is een ware wolf in schaapskleren en door zijn compacte formaat zeer veelzijdig inzetbaar en daarnaast ook zeer gunstig geprijsd.

ASL_logVoor goede backstage communicatie is een betrouwbare intercom onmisbaar. Een veel voorkomende toepassing is bijvoorbeeld de communicatie tussen lichtman en volgspotter(s). ASL is al vele jaren de standaard op dit gebied en dit niet zonder reden. In de inventaris is een complete set opgenomen bestaande uit één PSU, 3 beltpacks, 3 Beyerdynamic DT-109 Headsets en een LED-Beacon light van Axxent.

Dynatec_trussplitter_whitebgVoor een degelijke DMX distributie en het voorkomen van storingen zijn twee hoogwaardige DMX boosters/splitters aangeschaft van Dynatec. Deze splitters beschikken over handige klittenband montage mogelijkheden voor in de truss of andere plaatsen en beschikken over zowel 3 als 5 polige xlr uitgangen. De Dynatec truss splitters zijn voorzien van een op maat gemaakte pelicase en worden standaard inclusief 3 naar 5 en 5 naar 3 XLR verlopen geleverd. Voor meer informatie omtrent Dynatec kijk op www.dynatec-centaury.be .