Nieuw in de verhuur juli 2013


De afgelopen tijd is de verhuur voorraad op verschillende punten vernieuwd. Zowel op het gebied van licht als geluid worden er continu wijzigingen doorgevoerd om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn en om in te springen op de steeds veranderende techniek en aanvragen.

intelli-x48De versterkerracken zijn aangepakt door ze uit te rusten met een apex intelli-x 48 processor. Deze uitgebreide processors zijn voorzien van ieder 4 in en 8 uitgangen, beschikken over digitale AES-EBU ingangen en zijn aan te sturen via de intelli-ware software.

Chamsys MaxiwingOok de lichtsturingen zijn flink gewijzigd. Voor grote evenementen of veeleisende toepassingen is er geïnvesteerd in een Chamsys Maxiwing met dedicated Touch-PC voorzien van de krachtige MagicQ software.

zero-88-jester-12-24Om de groeiende vraag naar kleine theater opstellingen te faciliteren is er een Zero88 Jester 24 aangeschaft. Deze tafel heeft genoeg mogelijkheden voor kleine voorstellingen (waaronder een uitgebreide cuelist en VGA aansluiting voor een extern beeldscherm), maar is tegelijkertijd eenvoudig te bedienen.