Nieuw in de verhuur 2014


In de loop van 2014 is er weer verder geïnvesteerd in diverse materialen. Zo is onder andere het microfoon assortiment flink op de schop genomen en zijn er extra showtec compact led parren toegevoegd. De volgende producten verdienen extra aandacht:

Het complete prolyte driehoek truss assortiment is vervangen voor Heavy Duty prolyte H30V vierkant truss. Vierkant truss is makkeijker en sneller te bekabelen en met de H30V zijn er grotere overspanningen en lasten mogelijk. Veiligheid blijft voorop staan en dat is met het (verstandig) gebruik van prolyte truss gegarandeerd. Naast bovenstaande truss zijn er ook 1×1 meter verzwaarde baseplates aangeschaft om de truss veilig rechtop te kunnen zetten.


 

 

Waar eerst de dynatec DMX splitters zijn aangeschaft is er verder geïnvesteerd in betrouwbare digitale signaalverdeling voor verlichting. Vanwege de bewezen betrouwbaarheid, kwaliteit en uitgebreide mogelijkheden is er voor de artnet naar dmx conversie gekozen voor de Luminex Ethernet-DMX8 MKII. Deze node beschikt over 8 DMX/RDM in- of uitgangen en er zijn twee UTP poorten met ethercon connector beschikbaar. Deze node kan tevens dienen als DMX splitter, merger, trigger of stand-alone een DMX snapshot weergeven.


 

K&M 12250 lessenaar lampBij (klassieke) muziek is het van het grootste belang dat de muzikanten hun bladmuziek goed kunnen lezen. Om hiervoor te zorgen is er een grote set lessenaar verlichting aangeschaft. Er is gekozen voor de K&M 12250 verlichting. Deze lampjes staan bekend om hun degelijkheid, verbruiken slechts 15 watt per stuk en hebben toch een mooie warme kleurtemperatuur. Tevens werken deze met vaste bekabeling waardoor er geen batterijen nodig zijn die onverhoopt leeg kunnen raken en een grote kostenpost voor de gebruiker met zich meebrengt. Er zijn 3 sets beschikbaar met elk 24 stuks pupiterverlichting; in totaal dus 72 stuks, genoeg voor een heel orkest.