About


Big Bang Showproductions is in 2009 opgericht door Jasper Achten. Een nieuw geluid in een volle markt, maar er bleek nog veel ruimte voor verbetering.

Al van jongs af aan was Jasper geïnteresseerd in theater- en evenemententechniek. Waar het ooit begon als hulpje bij schooltoneel voorstellingen en vrijwilliger op evenementen groeide gestaag uit tot het realiseren van bijzondere producties. Deze passie is altijd de drijvende kracht achter het bedrijf gebleven.

Sinds de oprichting in 2009 hebben we al vele mooie projecten kunnen realiseren. Uitgebreide kennis van de techniek, enthousiasme voor het vak en een grote dosis creativiteit blijken elke keer weer de formule om tot een goed eindresultaat te komen. Uit de reacties van klanten blijkt maar al te vaak dat dit het verschil maakt.

Theatertechniek

Als een van de weinige bedrijven in de regio heeft Big Bang Showproductions zich onder andere gespecialiseerd in theatertechniek, waaronder locatietheater. Dat betekend onder meer dat we de wensen van de regisseur omzetten in technische realisaties en de artistieke aspecten meenemen in het ontwerp. Voor meer informatie, kijk op de pagina over theatertechniek.

Evenementen

Evenement is een zeer breed begrip, wikipedia beschrijft het als volgt: “Een evenement is een verplaatsbare georganiseerde gebeurtenis, (openlucht)manifestatie, (thema)dag of week. Meestal is die publiek, maar ze kan ook besloten zijn: bedrijfsevenement.”

Big Bang Showproductions is totaal techniekleverancier voor vrijwel alle soorten evenementen. Evenementen met en zonder (live) muziek, of juist spraak versterking bij een toespraak, congres om omroepinstallatie. Met of zonder verlichting en special effects. Op de pagina over evenemententechniek vindt u meer informatie.